Cine Suntem

                                                                                                                                    

 

Cine este ACE-ES Romania?

INOVARE, CREŞTERE – ÎMPREUNĂ

ACE-Economie Socială este o lucrare pe termen lung, pentru a fi/deveni cei mai buni, ASUL din mâneca oricărei persoane, grup, comunităţi care îşi caută calea spre prosperitate şi dezvoltare durabilă.

Lucrare cu suflet, lucrare cu mintea deschisă….

Cinci oameni curajoşi, care vin din domenii diferite şi care vor să schimbe mentalităţi…. Ni se spune că tragem lumea după noi.

O organizaţie tânără, vie, ca un izvor de lucruri bune, de vise şi speranţe pe o cale a antreprenoriatului cu beneficii sociale…

O spirală care creşte în cunoaştere, mai bine, mai mult, mai blând cu tot ce ne înconjoară, mai cu iubire şi cu înţelepciune pentru oameni şi comunităţi, care înţeleg să îşi caute drumul spre sustenabilitate, spre dezvoltare armonioasă.

O pedagogie a afacerilor sociale, în care cunoaşterea, dezvoltarea şi acţiunea trăiesc în armonie. Prin promovare, prin training, prin susţinere, prin reţele, prin evenimente şi proiecte.

Punctul de start?

Totul a plecat de la prietenia noastră. Şi am pus la cale această lucrare pentru că nu mai dorim să auzim în jurul nostru oameni care l-au luat pe NU în braţe. Să vedem neputinţe, să vedem zbatere în zadar…

ACE-ES reprezintă acum un prieten, care vă este alături când aveţi idei, nevoi şi curaj pentru a alege să fiţi antreprenori sociali. Sau când nu le aveţi…şi căutaţi inspiraţie.

Ce ne animă?

Sustenabilitatea si progresul moral, intr-o lume, astazi, “altfel” decat cea de ieri.

Comments are closed.