Servicii

 

ACE-ES Romania este o organizatie, care ofera servicii profesionale oricarei organizatii/persoane interesate sa isi creasca sustenabilitatea si impactul social (companii, organizatii neguvernamentale, organizatii/persoane donatoare, intreprinderi sociale/structuri de economie sociala/antreprenoriat social).

ACE-ES Romania recunoaste ca toate organizatiile, de la cele comerciale pina la cele non-profit au potential in a oferi un impact social semnificativ. De aceea, pentru noi este important sa dezvoltam gradul de constientizare a organizatiilor interesate asupra resurselor, nevoilor si obiectivelor lor sociale, pentru a proiecta cea mai optima gama de servicii de maximizare a beneficiului social.

ACE-ES Romania deruleaza cercetari, analize, sesiuni de training si consiliere (inclusiv pentru programe de Corporate Social Responsability), activitati de fundraising, consultanta pentru afaceri sociale, proiecteaza strategii de dezvoltare si faciliteaza parteneriate, care permit organizatiilor sa isi creasca impactul social.

Leave a Reply